CV

CV-Henning Linderoth

Vi skriver i overskriften vi, da vi i alt hvad vi foretager os er to. Men vi laver ikke det samme. Vi supplerer hinanden. Som det fremgår af forsiden - så er vi Henning & Vinnie Linderoth.


Henning skriver:

I et moderne samfund er uddannelser vigtige. Jeg kender det fra egen krop. Jeg er udlært bager og konditor. Har derefter en lærereksamen, der blev udbygget med en kandidatuddannelse i pædagogik og didaktik. Har en ikke-afsluttet Ph.D.-uddannelse i IT-didaktik, som jeg fortsat anvender. Har også læst teologi og IT og samfund samt klasserumsforskning i Uppsala Sverige. Er medejer af et lille firma DUPS Consult I/S.


Det er det gode ved det danske samfund, at vi ikke har mange flaskehalse i uddannelsessystemet. Danske håndværksuddannelser er fantastiske, da de bygger på læreprocesser fra idé over planlægning til konkret udførelse. Det er en rigtig god baggrund for en akademisk uddannelse og i livet som helhed.
På baggrund af mine uddannelser har jeg været ansat som: Fisker på Limfjorden, Pantrydreng og koksmat hos ØK på Østen, bager fra Aage Nielsens Vej i Skive, lærer i Durup og efterskolelærer på Salling Ungdomsskole (nu efterskole), seminarielektor på Skive Seminarium, Lektor i PD på Danmarks Lærerhøjskole, Center og Videregående Uddannelser (CVU, Skive, Herning) ansat som forsker i (VIA Skive og Skejby ved Aarhus samt det nationale IT-center) med projekter i nordisk didaktik ved Aalborg, Kristiansand, Göteborg samt Uppsala universiteter.
Mine mange kvalifikationer og kompetencer både de praktiske og teoretiske har jeg også forenet i handlinger gennem arbejde, men også gennem foreningsarbejde som formand bl.a. i Radikale Venstres Skivekreds, Nord- og Østsalling Skakklub, Skolernes Kunstforening i Viborg amt og Aakjærselskabet - igennem de sidste mange år - med deraf følgende regionale og nationale ledelsesposter.
Studerer i øjeblikket i Aakjær!
Er gift, har to børn og to børnebørn.